Anno Creative Studio

Nullam varius porttitor augue id rutrum. Duised vehicula magna at magna tempus rhoncus then. Maecenas quis lobortis elit, nec faucibus augue.

Phasellus pellentesque mi ut mauris volutpated pellentesque. Donec id leo efficitur, bibendumed, consectetur ex.

Our Social Profile

Rezolutii 2021 pentru un model de videochat VixenStudio

La sfarsit de an fiecare dintre noi ne facem o retrospectiva a perioadei care tocmai trece. Cu bune, cu rele,am trecut si de respectivul an, unii dintre noi cu visele indeplinite deja si altii cu speranta in suflet ca anul care vine o sa ii ajute sa isi duca pana la final toate obiectivele. Nu exista persoana in lumea asta care sa nu isi faca la inceput de an o lista cu obiectivele ce urmeaza sa le atinga pe toata perioada celor 365 de zile ce urmeaza pana sfarsitul anului. Cu optimism, cu multa ambitie si perseverenta, mai mult ca sigur majoritatea dintre noi vom reusi sa ducem pana la capat toate proiectele pe care le avem in cap pentru acest an.

Exista insa si multi oameni care nu au convingerea ca la inceput de an trebuie neaparat sa iti faci o astfel de lista de teluri de atins. Acestia merg pe conceptia ca nu este neaparat obligatoriu sa iti faci o astfel de lista si ca daca iti doresti cu adevarat sa faci toate lucrurile pe care ti le-ai propus pentru anul curent, o poti face atat in luna ianuarie cat si in luna octombrie, spre exemplu. Important este sa vrei! Lucru total adevarat insa daca stam mai bine si analizam acest aspect de mentalitate, cu totii stim ca la inceput de an oricine are mai mult spor in realizat dorinte decat la finalul anului.

Multi dintre noi preferam totusi ca spre sfarsitul anului sa ne facem o lista lunga cu cateva teluri si obiective importante ce urmeaza sa fie realizate anul viitor. Astfel, daca te regasesti si tu printre aceste persoane sau daca nu ai facut niciodata o lista de rezolutii pentru anul urmator si nu stii cum sa o faci, urmeaza pasii de mai jos. Mentionez inca de la inceput ca este foarte important sa urmezi in ordine fiecare pas de mai jos pentru ca lista cu obiective pentru anul viitor sa fie perfecta din toate punctele de vedere dar mai ales sa fie si eficienta.

1. Mai intai de toate trebuie sa stii ca este foarte important sa nu iti ingreunezi aceasta lista de sarcini pentru anul nou, pentru a nu te trezi ca vei renunta la ea prea curand.

Astfel, daca ai in cap pentru rezolvare mult mai multe probleme de importanta majora pe care iti doresti sa le duci la final, abtine-te! Nu trebuie puse sub nici o forma toate pe lista! In general, o lista de obiective eficienta, trebui sa cuprinda maxim doua sau trei probleme de importanta majora de rezolvat intr-un an si cateva micute. Oricum, cred ca esti constienta deja ca o sa incepi sa bifezi mai intai obiectivele minore de pe lista!

Spre exemplu, daca unele dintre obiectivele tale de realizat pe anul viitor sunt de importanta majora si se incadreaza in categoria de achizitionare a unui autoturism din banii de videochat Iasi, ori cumpararea unui apartament sau a unei case pe pamant si pe langa toate acestea mai aveti pe lista inca un lucru de importanta majora de rezolvat anul care vine este de preferat sa ramaneti axat doar pe achizitionarea unui autoturism nou, spre exemplu. Asta pentru ca mai mult ca sigur ca nu o sa iti permiti anul viitor sa iti iei si casa si masina etc.

Asadar, automat tu nu mai poti sa iti indeplinesti toate obiectivele de pe lista, aceasta nu mai ramane eficienta si vei renunta la ea inca de la inceputul lunii ianuarie, gandindu-te poate ca o sa iti faci la sfarsitul anului viitor o alta lista de rezolutii si poate ca aia o sa functioneze mai bine. In plus, in momentul in care ai bifat pe lista spre exemplu un obiectiv de importanta majora si trei de importanta medie sau mica, ai sa fii mult mai multumita la sfarsitul anului cand vei vedea ca vor fi bifate toate lucrurile scrise la inceputul anului pe lista de obiective. Astfel, vei continua si la anul sa iti faci o astfel de lista si tot asa…

2. Cu siguranta ca lista de rezolutii pentru anul urmator nu o sa te ajute sa iti indeplinesti obiectivele daca nu te tii de ea!

Chiar daca ai facuta deja o lista de scopuri de indeplinit pentru anul urmator si ai in cap deja toate scopurile pe care vrei sa ti le atingi, trebuie sa stii ca asta nu este de ajuns. O sa trebuiasca sa te tii constant de ea si sa ramai cu aceste teluri in cap in fiecare zi pana iti duci la indeplinire planul. Daca tu iti faci aceasta lista si o arunci intr-un sertar, cu siguranta ca o sa uiti rapid de ea, anul o sa treaca pe nesimtite si ai sa te trezesti iar la sfarsitul anului fara nici un scop indeplinit. Asadar, daca iti faci o lista de obiective pentru anul urmator si nu te tii de ea, mai bine nu o mai faci de la inceput. In viata trebuie sa depui efort si sa te dedici complet scopurilor pe care le ai daca vrei sa reusesti.

3. Lista de rezolutii pentru anul viitor nu trebuie sa contina doar obiective cu scop material sau social!

Fericirea ta este cea mai importanta iar daca tu iti faci o lista cu rezolutii pentru anul viitor care include doar obiective necesare pentru acceptarea ta in societate sau au scop doar material, mai mult ca sigur ca acestea nu o sa iti aduca satisfactia la care te-ai asteptat pe termen lung. Tocmai acesta este si motivul principal pentru care este recomandat sa iti faci o lista cu scopuri de indeplinit pentru anul viitor care sa iti aduca si bucurie sufleteasca si astfel o sa ai satisfactie o perioada mai mare de timp dupa ce le indeplinesti.

Si daca nu intelegi ce vreau sa spun, ma refer spre exemplu, la faptul ca daca iti doresti sa cumperi un autoturism anul viitor dar acesta se gaseste de achizitionat in doua modele, unul de an mai vechi si altul mai nou este de preferat sa iti bifezi pe lista autoturismul de an mai vechi deoarece acesta cu siguranta ca o sa coste mult mai putin decat cel de an mai nou, obiectivul o sa fie bifat mai repede pe lista si o masina de an nou face cam acelasi lucru ce face si una de an mai vechi. De altfel, cea de an nou o poti bifa ca obiectiv principal pentru anul viitor.

De asemenea, nu trebuie sa iti achizitionezi cele mai scumpe lucruri doar ca sa primesti like-uri mult pe retelele de socializare, tu nu trebuie sademonstrezi nimic nimanui! Nu uita ca esti unica si cea mai importanta pentru tine asa ca nu iti cumpara lucruri numai pentru a fi in trend, ci cumpara doar lucruri de care ai cu adevarat nevoie!

4. Lista de obiective nu trebuie sa includa doar scopuri materiale, fiind mai importante si mai usor de bifat cele de materie sufleteasca!

In viata nu traim doar cu lucruri, ci cu oameni. Tocmai de aceea este foarte important sa fim alaturi de persoanele dragi noua de fiecare data cand putem. Astfel, daca avem de gand sa facem o lista de obiective de indeplinit pentru anul care vine, cel mai indicat este ca pe langa lucrurile materiale majore sau minore pe care le trecem pe lista, sa trecem si mai multe obiective de natura sufleteasca.

Si aici ne referim la vizitarea parintilor, a bunicilor sau a rudelor din strainatate ori la vizite mai lungi si mai multe cu prieteni si cu cunostinte. Starea noastra sufleteasca este atat de importanta si nu intotdeauna lucrurile materiale ne aduc atat de multa satisfactie pe cat am crede la inceput.

In concluzie, starea noastra psihica si cea mentala ne influenteaza traiul de zi cu zi. Este adevarat ca o masina noua, un apartament sau o casa pe pamant ne poate aduce satisfactie majora pe moment insa aceasta satisfactie o sa dispara la fel de repede cum a si venit si astfel ne vom trezi la sfarsitul anului ca nu am indeplinit nici un obiectiv din lista de rezolutii facuta de noi, regretand amarnic alegerile facute. Asa ca, faceti-va o lista cu obiective de indeplinit pentru anul viitor care sa includa mai multe scopuri sufletesti decat materiale!

Related Posts

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Contact
1
πŸ‘‹ Ai intrebari?
πŸ‘‹ Buna!
Ai intrebari?